Ontwikkeling

Achterbosch Machinebouw richt zich zowel op het optimaliseren van bestaande technische systemen als op de volledige ontwikkeling en engineering van machines en producten. Variërend van een machine eenmalig op maat gemaakt tot een serie machine.

Achterbosch machinebouw wil zich niet alleen onderscheiden op kwaliteit, snelle levertijden en betrouwbaarheid. Juist de stappen voorafgaande aan het productieproces, zijn van groot belang om tot een optimaal eindresultaat te komen. Als specialist in het brede veld van machine- en componentenbouw, laswerk, plaatbewerking, constructie, CNCbuig werk, CNC draai/frees werk neemt Achterbosch machinebouw een grote rol op zich met engineering als belangrijk speerpunt.

De basis voor onze engineering is efficiënter omgaan met materialen, mogelijkheden en productiecapaciteit. Zo komen wij samen met opdrachtgevers tot een optimaal product. Niet alleen door de gedeeltelijke of gehele engineering op zich te nemen, maar vooral door verder te denken.
Het ontwerpen van een constructie / machine is meer dan het samenstellen van elementen. Het vraagt net zo goed om intelligentie en vindingrijkheid als om moderne en krachtige 3D CAD-systemen op zowel kantoor als op de werkvloer. Opdrachtgevers verwachten initiatieven, ideeën en oplossingen. Efficiënter omgaan met materiaal en slimmer design leiden in de productie tot kortere doorlooptijden, beheersbare kosten en producten, die zich in de dagelijkse praktijk bewijzen.